Bunker Hill Group Harvard gecertificeerd bemiddelaar, consulting in legal, ADR, dealmaking evenals uw tussenpersoon vor al uw projecten en bouwvergunningen. Auteur van diverse publicaties. Volg ons op LinkedIn

ADR

Alternatieve geschillenbeslechting? We hebben erkende bemiddelaars, getrainde onderhandelaars en een ICC gecertificeerd arbiter.

Contacteer ons

We kunnen u bijstaan en optreden in alle aspecten van de alternatieve geschillenbeslechting.


Onderhandelingen

Onderhandelen is de techniek om voor zichzelf de beste oplossing te bekomen. Meer informatie over onze diensten vindt u op dealmaking


Bemiddeling (mediation)

Bij bemiddeling proberen de partijen, onder leiding van een bemiddelaar, tot een oplossing te komen die elkeen tevreden stelt. Een bemiddeling is vrijwillig en kan steeds worden stopgezet.

De aanwezigheid van een onderhandelaar aan uw zijde is bij iedere bemiddeling een meerwaarde.

thumb-ADR
 

Arbitrage

Bij arbitrage geven partijen aan een scheidsrechter (arbitrator) hun geschil te beslechten. Bij Bunker Hill Group werkt een gecertificeerd arbitrator die ook best geplaatst is om u bij een arbitrage bij te staan.

Arbitrage heeft veel voordelen vergeleken met de hoven en rechtbanken van Justitie. Zo moet de arbitrator elke relatie met één van de partijen of diens raadslieden vooraf bekendmaken, wat een “gewone” rechter niet moet doen. Arbitrators maken ook meer tijd om naar ieders argumentatie te luisteren en beoordelen de zaak op ieders inhoudelijke argumenten, niet op de al dan niet ontbrekende “punten en komma’s” .


Arbitris

Bunker Hill Group heeft een eigen “med-arb” systeem uitgewerkt waarbij eerst een bemiddeling wordt aangeboden. Als die niet slaagt, wordt de zaak overgenomen door een arbitrator die zorgvuldig de betwistingen beslecht in billijkheid en met respect voor de rechten van iedere partij.

STEL ONS UW VRAGEN


Ben je geïnteresseerd in onze aanpak? Contacteer ons dan vrijblijvend.
We maken graag tijd voor u vrij!

Contacteer ons